Contacteer ons om je zichtbaarheid te verhogen!

What's in it for you?

Let's talk!

Bel ons, mail ons, bezoek ons, stuur een Whatsappje of leg de bal in ons kamp:

Telefoon icon

Bel ons

Kim: +32 471 53 05 48

Locatie icon

Bezoek ons

Kapelstraat 4
2970 Schilde
Belgium

Mail icon

Mail ons

Koffie met Webrose

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Wij creëren unieke designs die je bedrijf laten groeien

Reviews van onze klanten

Tim De Bondt
Tim De Bondt
Read More
Kim was sneller dan haar schaduw in het converteren van ons logo in oud formaat naar een logo dat universeel gebruikt kon worden. De codewoorden bij Webrose zijn "snel, efficiënt en super vriendelijk". Zeker een aanrader.
Brit Van Meerbergen
Brit Van Meerbergen
Read More
Kim heeft voor ons een bestaand logo van een grondige update voorzien. Tevens snel gezorgd dat we er gebruik van konden maken. Heel professioneel geregeld maar toch met de glimlach voorop.
Kristof Van Hoof
Kristof Van Hoof
Read More
Ik heb Kim gecontacteerd om een nieuw reclamebord aan de straat bij mijn kantoor te bedenken. Al snel kwam Kim met enkele goede ideeën en dankzij Photoshop werd dit duidelijk gevisualiseerd. Thnx Kim voor de aangename samenwerking.
Katrin De Preter
Katrin De Preter
Read More
Kim is een krak in het visualiseren van een krachtige, authentieke branding. Ben je op zoek naar passie, creativiteit en een top service? Bij Webrose vind je 't allemaal!
Kristy Van Den Bliek
Kristy Van Den Bliek
Read More
Zeer vlotte samenwerking. Vriendelijk en goede service. Bereikbaarheid en transparantie heel snel, correct en duidelijk. Hele mooie ontwerpen. Een tevreden klant erbij.
Eduard Coljé
Eduard Coljé
Read More
Voor al je webdesign en marketing oplossingen moet je Kim contacteren top meid met top service. Zeg wat ze doet en doet wat ze zegt. Wij bij de WBB hebben er een goede en betrouwbare partner in gevonden.
Pieter-Jan Pauwels
Pieter-Jan Pauwels
Read More
Ik heb mijn website van Hachicatering door Kim laten maken en ik ben hier heel tevreden over! De hoge kwaliteit voor de zeer betaalbare prijs zijn voor mij argumenten om Webrose aan te bevelen aan anderen.
Previous
Next

Blijf met op de hoogte van onze acties en Tips & Tricks!

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te garanderen.